Лято, русалки, промоции, игра и 1 година безплатен хостинг! 2011

Както ви обещахме, след повишенията в параметрите на хостинг плановете, реселърските акаунти и намалението в цените на виртуалните сървъри (VPS), продължаваме с летните изненади! Сега отново дойде време да ви поканим на нашия виртуален остров ! 🙂 На него, освен промоционалните ни оферти, можете да откриете качествени, професионални услуги и интересна информация за нас. Споделяйки и вашите мнение в играта, за която ще ви разкажем в края на тази публикация, се надяваме “островът” ни да е причина и за приятна социална комуникация и спечелени награди.

В края на юли отново ви срещаме с нашите летни русалки. Те спечелиха много ваши положителни отзиви, както и наградата на Български награди за уеб 2011 за landing page. Сега обаче, русалките са още по-щедри и дават възможност на всички настоящи и нови клиенти, използващи стандартните ни Linux хостинг или ASP.NET (Windows) хостинг планове, да се възползват от летните ни изненади.

Защо русалките на СуперХостинг.БГ?

Възползвайки се от лятната ни промоция “1=2”, вие получавате:

  • 1 безплатна година допълнително за планове СуперПро и СуперХостинг, при избран в поръчката за нови услуги период от 12 или повече месеца;
  • 1 безплатна година допълнително и за план СуперСтарт, при избран в поръчката за нови услуги период от 24 или повече месеца;
  • Възможност за включване в промоцията, както за нови, така и за съществуващи клиенти при поръчки на нови услуги или подновяване на текущи;
  • 1 безплатна година допълнително при подновяване на текущите ви хостинг акаунти за период от 2 или повече години;
  • 1 година безплатно и за един домейн (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz), избран в поръчка за нови услуги, заедно с хостинг план СуперПро или СуперХостинг;

Какво повече ви дават нашите русалки, в сравнение с миналото лято?

Вслушвайки се в нуждите ви за успешна реализация на вашите проекти, тази година включихме в лятната промоция и първия ни хостинг план. С план СуперСтарт, вие получавате 1 година безплатно, при избран в поръчката за нови услуги период от 2 или повече години. Също така, даваме на всички настоящи клиенти възможността да се възползват от летните ни промоционални условия, като подновят текущите си хостинг акаунти за период от 2 или повече години и получат допълнително 1 година безплатно към периода, посочен в поръчката.

Защо СуперХостинг.БГ е вашия дългосрочен хостинг партньор?

Ще се радваме да посочите като коментари под тази публикация, защо избрахте нас за ваш партньор в хостинг услугите.

Това, което ще отбележим като факт в нашата работа е, че винаги се стараем да предоставяме:

  • Нови услуги, помагащи ви да реализирате и развивате успешни проекти (Google Ads промо код за онлайн реклама; електронни подписи; електронни фактури; ползваемост за вашите сайтове и др. услуги);
  • Традиционно увеличение на параметрите на предлаганите хостинг услуги, като освен за всички нови клиенти, това дава възможност и на настоящите ни клиенти да се възползват от повече ресурси. Едно от последните летни нововъведения включва: увеличение в броя на сайтовете в един хостинг акаунт, като цената запазихме непроменена.

И тъй като казахме, че нашите русалки са много щедри тази година, организирахме и интересна игра за допълнителни летни емоции. 3-ма от вас, които споделят под тази публикация, защо са се доверили на СуперХостинг.БГ да бъде техен хостинг партньор, ще получат и допълнителна лятна награда – безплатен електронен подпис!

Лятото е сезона за почивки, пътувания и емоции, но и за планиране на новите и развитие на настоящите проекти. Виртуалният ни остров ви дава възможността да комбинирате полезните и качествени хостинг услуги, с приятните и слънчеви усмивки не само на русалките, но и на целия екип на СуперХостинг.БГ.

И в тона на емоциите, които виртуалните и дигитални медии предоставят, искаме да ви поканим на нашата фен страница във Facebook, както и да се абонирате за нашия блог, за да не пропуснете още много приятни изненади!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
24 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.