Блог на SuperHosting.BG

26юли/11

Лято, русалки, промоции, игра и 1 година безплатен хостинг!

SeoConference2011Както ви обещахме, след повишенията в параметрите на хостинг плановете, реселърските акаунти и намалението в цените на виртуалните сървъри (VPS), продължаваме с летните изненади! Сега отново дойде време да ви поканим на нашия виртуален остров ! :) На него, освен промоционалните ни оферти, можете да откриете качествени, професионални услуги и интересна информация за нас. Споделяйки и вашите мнение в играта, за която ще ви разкажем в края на тази публикация, се надяваме “островът” ни да е причина и за приятна социална комуникация и спечелени награди.

В края на юли отново ви срещаме с нашите летни русалки. Те спечелиха много ваши положителни отзиви, както и наградата на Български награди за уеб 2011 за landing page. Сега обаче, русалките са още по-щедри и дават възможност на всички настоящи и нови клиенти, използващи стандартните ни Linux хостинг или ASP.NET (Windows) хостинг планове, да се възползват от летните ни изненади.

Защо русалките на СуперХостинг.БГ?

Възползвайки се от лятната ни промоция “1=2”, вие получавате:

 • 1 безплатна година допълнително за планове СуперПро и СуперХостинг, при избран в поръчката за нови услуги период от 12 или повече месеца;
 • 1 безплатна година допълнително и за план СуперСтарт, при избран в поръчката за нови услуги период от 24 или повече месеца;
 • Възможност за включване в промоцията, както за нови, така и за съществуващи клиенти при поръчки на нови услуги или подновяване на текущи;
 • 1 безплатна година допълнително при подновяване на текущите ви хостинг акаунти за период от 2 или повече години;
 • 1 година безплатно и за един домейн (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz), избран в поръчка за нови услуги, заедно с хостинг план СуперПро или СуперХостинг;

Какво повече ви дават нашите русалки, в сравнение с миналото лято?

Вслушвайки се в нуждите ви за успешна реализация на вашите проекти, тази година включихме в лятната промоция и първия ни хостинг план. С план СуперСтарт, вие получавате 1 година безплатно, при избран в поръчката за нови услуги период от 2 или повече години. Също така, даваме на всички настоящи клиенти възможността да се възползват от летните ни промоционални условия, като подновят текущите си хостинг акаунти за период от 2 или повече години и получат допълнително 1 година безплатно към периода, посочен в поръчката.

Защо СуперХостинг.БГ е вашия дългосрочен хостинг партньор?

Ще се радваме да посочите като коментари под тази публикация, защо избрахте нас за ваш партньор в хостинг услугите.

Това, което ще отбележим като факт в нашата работа е, че винаги се стараем да предоставяме:

И тъй като казахме, че нашите русалки са много щедри тази година, организирахме и интересна игра за допълнителни летни емоции. 3-ма от вас, които споделят под тази публикация, защо са се доверили на СуперХостинг.БГ да бъде техен хостинг партньор, ще получат и допълнителна лятна награда – безплатен електронен подпис!

Лятото е сезона за почивки, пътувания и емоции, но и за планиране на новите и развитие на настоящите проекти. Виртуалният ни остров ви дава възможността да комбинирате полезните и качествени хостинг услуги, с приятните и слънчеви усмивки не само на русалките, но и на целия екип на СуперХостинг.БГ.

И в тона на емоциите, които виртуалните и дигитални медии предоставят, искаме да ви поканим на нашата фен страница във Facebook, както и да се абонирате за нашия блог, за да не пропуснете още много приятни изненади!

Коментари (24) Връзки за обратно следене (2)
 1. 1
  Mihail казва:

  Евала, номер 1 сте!

  • 1.1

   Наша главна цел, към която се стремим, е да превърнем нашите клиенти в №1! Благодарим ви и много се радваме, че и вие в наше лице намирате хостинг компания №1! :)

 2. 2

  Защо избрах суперхостинг ли?

  За мен вие определено сте най-добрата хостинг компания в България. От около 2 години ползвам услугите ви и досега никога не е имало проблем с тях. Но от какво съм доволен най-много:

  -светкавично бърза поддръжка
  -параметрите отговарят на истинските
  -не сте роботи – изслушвате, коментирате и проявявате рабиране
  -в няколко случаи техническата ви поддръжка е осъществявала конфигурации, които принципно клиента сам трябва да настрои
  -добри параметри
  -чести промоции и добри оферти (второто при вас е константа)

  П.С. Не пиша този коментар само заради подписа – просто си търсех причина да ви похваля 😉

  П.С. В момента имам Супер про план с оставащ период от около 11 месеца. Ако закупя подновяване, доколкото разбрах, ще мога да се възползвам от промоцията, нали така?

  • 2.1

   :) Изключително приятно и стимулиращо е да получаваш подобни мнения за работата и усилията си! Искрено ви благодарим! :) За нас е от голямо значение, когато имате нужда от повече информация или съдействие, да знаете, че от нас ще получите човешко и професионално отношение! Отново подчертаваме, колко се радваме, че оправдаваме очакванията ви! :)

   Относно въпроса ви, да, ако подновите до 15 септември вашия хостинг план СуперПро за период от 2 или повече години, ще получите допълнително 1 година безплатно към периода на акаунта ви т.е. ако сега ви остават 11 месеца, след подновяване за 2 години, до изтичането на акаунта ви ще има около 47 месеца (11 в момента + 24 подновени + 12 безплатно от лятната промоция).

 3. 3
  А. Х. казва:

  СуперХостинг.БГ е най-познатият хостинг бранд в България. Именно това ме накара да хоствам сайта си при тях. След като вече съм техен клиент, с риск да прозвучи високомерно, смело мога да твърдя, че това е най-добрата хостинг компания, на която съм попадал.

  Защо все още съм техен клиент? Най-кратко казано – защото преди всичко услугите, които предлагат са с грижа за клеиента!

  • 3.1

   Наистина се стараем политиката ни да е клиентски ориентирана и винаги работим за това, да предлагаме услугите и качеството, от които вие имате нужда! :) Радваме се, че и за вас е така!

 4. 4

  Вкратце: качествени услуги, много добра поддръжка, атрактивни цени. Три достатъчни причини всички мои сайтове – имам VPS и SuperPro хостинг акаунт, както и тези на клинетите ми да са при вас.

  • 4.1

   Целият ни екип работи за поддържането и развитието на качеството на предлаганите услуги. Винаги се стараем да предлагаме навременно и професионално съдействие, както и достъпни цени! Радваме се, че оправдаваме доверието ви и се надяваме да работим заедно в дългосрочен план! :)

 5. 5

  Здравейте! Много благодарим на всички за страхотните мнения, които споделяте за нашата хостинг компания! :) Радваме се, че основите, на които градим работата и предлаганите услуги, съвпадат и оправдават вашите очаквания! Ние продължаваме да работим и да се развиваме в тази посока! :)

 6. 6

  Пичове сте! Не спирате да се развивате. Предлагате адекватни решения на клиентите си. При проблем, реагирате бързо и компетентно.
  И сега нещо конкретно – VPS-a ви е страшен. При последното супер-пиково натоварване което имахме, издържа на 100 000 импресии в рамките на 1 час.

  • 6.1

   Благодарим ви за споделеното обективно и конкретно мнение! :) Радваме се, че това което правим за клиентите си се оценява и оправдава изискванията! Стараем се винаги да подхождаме с разбиране към всяка ситуация и да осигурим професионално решение.

 7. 7

  От какво съм доволен най-много:
  – Имате компетентна техническа поддръжка. Случвало се е друга бг хостинг компания да не може изобщо да реши проблема ни, камо ли това да стане бързо.
  – Параметрите на хостинг плановете ви са реални и дори в някои случаи превишават описаните в документацията ви

  Имам и един въпрос: докога е срока на промоцията? Тук също не пише:
  http://www.superhosting.bg/SummerHostingPromo/?m=faq#faq

  • 7.1

   Благодарим за вашия коментар и високата оценка! Стараем се да бъдем професионалисти и да съдействаме на клиентите си с нужната компетентност! :)

   Срока на лятната ни промоция е до 15 септември 2011 г. и е посочен на страницата “За промоцията” -> “Условия на промоцията “1=2″”. Благодарим ви за обратната връзка! :) Ще актуализираме информацията и в “Често задавани въпроси”.

 8. 8

  Обобщено и ясно – номер 1 сте както на пазара, така и в поддръжката. Ползваме хостинги, VPS, домейни при Вас и всичко е БЕЗ дори най-малка забележка. Най-важното досега не се е чувало някой да се оплаче от услугите Ви :)

  • 8.1

   Благодарим ви за високата оценка! :) Стараем се да гарантираме качество и безпроблемна работа на клиентските приложения, както и да реагираме максимално бързо, когато има нужда от професионална намеса и съдействие.

 9. 9
  Михаил Петров казва:

  Просто нямам думи. Знам какво е лош хостинг. Просто не можете да си представите колко проблеми сте ми спестили до сега с перфектните си услуги. Ползвам VPS Bizness и бях много приятно изненадан от огромното намаление на цените. Супер сте! Успех на целия екип.

  • 9.1

   Много ви благодарим за споделеното мнение! :) Радваме се, че клиентите ни имат такова отношение и доверие в услугите, които предлагаме. Това е голям стимул за целия ни екип да продължаваме да работим в същата посока, да се развиваме и да предоставяме все повече достъпни и винаги с гарантирано качество услуги. Ние също ви желаем много успехи в реализирането на текущите и бъдещи проекти и се надяваме да работим заедно в дългосрочен план! :)

 10. 10

  […] изненади през лятото! Миналата седмица обявихме нашата лятна промоция, даваща ви възможност да получите 1 година безплатен […]

 11. 11
  Петър Манов казва:

  Да ползваш услугите на СуперХостинг.БГ е все едно да си купиш S класа на цената на голф четворка. Няма по – добра реклама от доволния клиент, а вие явно имате доста такива! Поздрави на целия екип, продължавайте да сте толкова точни и занапред!

 12. 12

  Здравейте, SuperHosting.BG!
  Сега ще Ви разкажа как точно стана моето прехвърляне към Вас.
  Както знаете в интернет се носят слухове, че Вие сте най-добрите в бранша и затова реших да си закупя хостинг от Вас. Преди това да се случи трябваше да представя моя проект на едно състезание по уеб разработка – WEBLOZ. Точно на това състезание разбрах кой седи зад името СуперХостинг и това бяха Любомир Русанов и Методи Дреновски. Те проведоха един доста интересен семинар. След като свършиха с него, те решиха да ни “изпитат” като ни задаваха въпроси. Аз успях да отговоря първи на един от тях и спечелих тениска на SuperHosting.BG. Зарадвах се на новата си придобивка и си помислих, че това ще са всички награди, които ще получим от SH. Забравих да спомена, че преди това ни бяха раздали папки с листове и химикали с логото на най-добрата хостинг компания.
  Последния ден, след награждаването разбрах, че това не е всичко! За всички участници SuperHosting бяха предвидили по един хостинг план SuperStart и домейн за една година, а за малките участници (като мен) имаше и специална поущтрителна награда – тениска с логото на СуперХостинг.
  Този жест към нас учениците много ме зарадва и разбрах, че Вие наистина сте една много сериозна фирма, която мисли за бъдещето на младото ИТ поколение.
  От тогава съм ваш клиент и съм много доволен от услугите, които ми предоставяте. Няколко пъти съм се обръщал към вашата поддръжка и винаги съм оставал доволен от бързия и точен отговор.

  Благодаря Ви!

 13. 13

  Много съм доволен от обслужването на суперхостинг. До сега винаги са се отзовавали при нужда, както и активират услугите почти веднага след плащането. При други фирми ми се е налагало да чакам с дни (1-2-3 дена). Винаги мога да се доверя на суперхостинг при необходимост нещата да станат незабавно или по спешност.

 14. 14

  Благодарим още веднъж на всички за страхотните коментари и високата оценка, която давате на работата ни! :) Ние работим непрекъснато за това, да ви предоставяме най-доброто. Мнението на нашите клиенти, хубавите думи и дългосрочните ни работа заедно ни стимулират да продължаваме да работим, развивайки се в тази посока, защото вие ни показвате, че тя е правилната. :)

 15. 15

  […] в нашия сайт: Лятна промоция 1=2 Не пропускайте и нашата блог игра и можете да получите допълнителна лятна награда – […]

 16. 16
  Кирил казва:

  Здравейте, какво стана с електронните подписи, раздадохте ли ги :) ?

  • 16.1

   Здравейте, Кирил! :) Все още не сме раздали електронните подписи. До 1-ви септември предоставяме възможност на всички наши клиенти да се включат в лятната игра. След това ще обявим печелившите в блога и Facebook страницата ни. :) А може би и още изненади сме ви приготвили! :)

 17. 17

  Много благодарим на всички за взетото участие в нашата игра! :) Преустановяваме възможността за коментари под статията. Изключително е приятно да получаваш подобна обратна връзка и да виждаш доверието на клиентите си! Отново ви благодарим за страхотните мнения за нашата работа и екипа ни. В знак на това, решихме да ви изненадаме и да променим условията на играта! :) Всеки, оставил коментар, а не 3-ма избрани, ще получи безплатен електронен подпис от нас! Необходимо е да изберете подходящия за вас тип удостоверение (http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-elektronen-podpis.php), да се логнете в клиентския си профил и да поръчате желания електронен подпис. След завършване на стъпките от поръчката, изпратете номера на поръчката на имейл sales@superhosting.bg и ние ще добавим безплатно електронния подпис във вашия клиентски профил! На имейла ви за контакт ще получите указания за издаването на удостоверението! Пожелаваме ви ползотворна работа, използвайки вашия електронен подпис! :)