Блог на SuperHosting.BG

9юни/11

Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена!

Повече Add-On домейниС настъпване на лятото и повишаване на температурите, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ решихме да ви изненадаме с повишаване на възможностите на вашите хостинг акаунти. Както всички вече знаят, политика ни е била и винаги ще бъде в интерес на нашите клиенти! Вслушвайки се във вашите желания и нужди за по-гъвкаво реализиране на проектите ви, се стараем да предлагаме най-разнообразните, качествени и достъпни за всички хостинг услуги!

От днес броя на сайтове, които можете да разположите в един хостинг акаунт за плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен, без промяна в цената!

Увеличението в броя на Add-On домейните е както следва:

 • план СуперПро: преди + 7, СЕГА + 29 допълнителни сайта в един акаунт;
 • план СуперХостинг: преди + 17, СЕГА + 99 допълнителни сайта в един акаунт;
Повече сайтове в един хостинг акаунт

Това важи както за Linux хостинг, така и за Windows (ASP .NET) хостинг! За всички настоящи акаунти, увеличението на параметрите ще бъде отразено поетапно в рамките на 4 седмици.

За тези от вас, които не са запознати с термина Add-On домейн, в следващите редове сме посочили основните характеристики:

 • Add-On домейните представляват броя сайтове със собствени домейни, независими от основния сайт, които могат да се разположат в общ хостинг акаунт, т.е купувате един хостинг акаунт, но в него можете да разположите повече сайтове;
 • всички Add-On домейни споделят с основния сайт параметрите на хостинг акаунта (имейл акунти, ftp акаунти, бази данни, дисково пространство, трафик и т.н.);
 • файловете на Add-On домейна се разполагат в собствена, отделна директория (Document Root), за която можете да зададете различни данни за достъп. Това е полезно, ако желаете разработчиците на вашия нов сайт да имат възможност да достъпват само неговите файлове, без да предоставяте достъп до целия ви акаунт и останалите сайтове;
 • можете да създавате собствени имейл акаунти към Add-On домейна по същия начин, както и към основния домейн;

Надяваме се, с увеличаване броя на Add-On домейните в хостинг плановете ни, нашите хостинг услуги да ви предоставят още по-голяма свобода и гъвкавост за вашите идеи! За нас е важно да предлагаме най-доброто за вашия бизнес и той да бъде видим в Интернет!

Не пропускайте да се абонирате за нашия блог и да следите нашата фен страница във Facebook, защото сме ви приготвили още много страхотни изненади!

Коментари (32) Връзки за обратно следене (6)
 1. 1
 2. 2
  Mihail казва:

  Евалааааааааа!!!

 3. 3

  Отлична идея, бързо ще се възползвам :-) Поздравления за решението

 4. 4

  Много ви благодарим! Стараем се цялостната ни политика да е максимално ориентирана към клиентите ни ! :)

  @Огнян Младенов Много се радваме, че с увеличаването на допълнителните Add-On домейни, ще ви помогнем в реализирането на още ваши идеи и проекти! :)

 5. 5

  ехееееее :) доста смело решение. Похвално е меко казано.

 6. 6

  Лично аз и с досегашните ви планове не успявах да запълня лимита :) Ще ми е доста интересно колко прикачени домейна ще успее да вкара в акаунта си Огнян :)

 7. 7

  Хехе, аз отдавна съм те задминал ама да не си отварям устата че (все) още е секретно :)

  Важното е че Суперхостинг са:
  – зарадвали теб
  – мен са ме амбицирали да използвам ресурсите на сървърите им

  В период на криза да вървят само на горе е похвално.

 8. 8

  Браво. Суперхостинг отново различни, както винаги до сега!
  Ще се възползваме от предложението!

 9. 9

  Това си е една чудесна новина.
  мерси. :)

 10. 10
  Евгени казва:

  Суперхосинг напред и нагоре, само така. А афф. програма за хостинг кога? :))

 11. 11

  Я каква хубава изненада за пред лятото….

 12. 12
  Дончо казва:

  Чудесна новина! Страхотни сте!

 13. 13

  Супер новина! Потвърждавате позициите си на Номер 1 хостинг компания в България!

 14. 14
  Hhh казва:

  Аз ползвам също акаунт суперПро, но погледнах преди малко и addon domains са 7

  Сигурно на по-късен етап ще стане факт или само за нови клиенти?

 15. 15
  Христо казва:

  Затова съм ФЕН!

 16. 16

  Благодарим ви още веднъж за хубавите думи и споделени мнения! :) Много се радваме, че успяваме да предлагаме услуги, които да отговарят на желанията и нуждите ви! :)

  @Евгени, Бихме искали да ви уведомим, че и в момента съществува такава партньорска програма: “Промо код (процент отстъпка + комисионна)”. Повече информация можете да намерите в нашия сайт -> Resllers -> Промо кодове. Ако желаете да се включите в нашата партньорска програма или искате да получите допълнителна информация, можете да се свържете с колегите ни от търговски отдел, които ще ви съдействат своевременно.

 17. 17

  @Hhh Бихме искали да уточним, че за всички настоящи акаунти, увеличението на броя Add-On домейни ще бъде отразено поетапно за период до 4 седмици. В случай, че желаете да се възползвате от новия брой на сайтовете във вашия акаунт по-рано, можете да пишете на колегите от техническа поддръжка и те ще ви съдействат!

 18. 18

  На това му се вика горещо предложение! Явно от жегата и хостинг плановете се разширяват! 😀

 19. 19

  Здравейте! Имам един конкретен въпрос към Вас, който смятам за съвсем уместно да задам тук.

  Проблемът: На хостинг компанията, при която си хоствам сайтовете (не сте Вие) хоствам всичките си сайтове на два акаунта. Проблемът е, че всичките ми сайтове са с едно и също IP. А на мен КРЕЩЯЩО ми трябва всеки сайт да е с отделно IP. Да си призная – не разбирам от мрежи, класове и т.н. – няма как да разбирам от всичко.

  Това, което искам е да имам 5-10-20 сайта, които да се хостват на един и същи акаунт и да имат различни IP адреси.

  Възможно ли е да се направи това и на каква цена?

  Нарочно задавам въпроса си тук, а не на едно друго хубаво място на което едни определени хора, раздават едни червени хубави работи на такива въпроси като моите. Разбрахте за какво Ви говоря.

  • 19.1

   Здравейте! Бихме искали да уточним, че функционалността на един хостинг акаунт за различните сайтове да са зададени различни IP адреси ще се поддържа, но на този етап нямаме конкретни крайни срокове, кога ще бъде реализирана в контролния панел.

   За момента, можем да ви посочим няколко решения, с които да реализирате подобна функционалност, като колегите ще ви пишат на посочения в коментара имейл с повече информация.

 20. 20
  Димитър казва:

  Здравейте, страхотна новина! Искам да попитам, тъй като в момента съм с допълнително заплатени addon домейни на СуперПро хостинг, тъй като не ми стигаха, ще трябва ли да продължа да плащам за въпросните аддон домейни след като влезе в сила новата оферта?

  Благодаря,

  • 20.1

   Здравейте Димитър,
   Бихме искали да уточним, че до момента на изтичане на допълнително закупените Add-On домейни, те ще бъдат добавени към тези 29, които са по план. След тяхното изтичане, няма да е необходимо подновяване, като допълнително закупените ще бъдат приспаднати от общата бройка и ще разполагате с 29 Add-On домейна за план СуперПро.

 21. 21

  […] миналата публикация – Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена! отразихме увеличаването на Add-On домейните в хостинг […]

 22. 22

  […] увеличаването на Add-Оn домейните при плановете ни за споделен хостинг и неограничения […]

 23. 23

  […] промоция, или грешка, но след включване от Станко с тоз' линк видях, че вече официално има 30 домейна на хостинг […]

 24. 24

  […] ви обещахме, след повишенията в параметрите на хостинг плановете, реселърските акаунти и намалението в цените на […]

 25. 25

  Браво наистина. Проблемът при мен обаче е, че като съм вързал 5-6 сайта, всеки от който използва платформа като WordPress, май доста минавам CPU лимита на ден. Ако добавям и още съвсем, че ви изчерпам търпението. :(

  • 25.1

   Здравейте Боян! Относно изразходваното CPU, има различни начини за оптимизация на приложенията, които препоръчваме на своите клиенти. Колегите от техническа поддръжка са ви писали с повече информация и професионални съвети как можете да оптимизирате приложенията във вашия акаунт, така че да можете да разпределите ресурсите между повече сайтове. Винаги можете да се свържете с нас за повече информация и съдействие. :)

 26. 26

  […] Вижте повече в нашия блог: Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена! […]

 27. 27

  […] – основна директория (Document Root). След голямото увеличение на Add On домейните, клиентите ни питат как да променят основната […]

 28. 28
  Deyan Akrabov казва:

  Здравей, опитвам се да се възползват точно то тази услуга.Имам проблем с инсталацията на wordpress на втория domain,който наскоро закупих.Направил нова база данни и нов акаунт, но когато се опитвам да инсталирам wordpress на новия домайн не става.Мога да продължа с инсталацията само по този начин (http://новдомейн.стардомайн.com) предполагам че не е тук мястото за подобни въпроси за което се извинявам , и се надявам все пак някои за който такива проблеми за елементарни за решаване да напише 2 реда :)

  • 28.1

   Здравейте, Деян!

   Ще ви помолим да ни пишете с повече информация на имейл support[a]superhosting.bg, за могат колегите да ви съдействат.

   Приятен ден!


Оставете коментар

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.