За първи път js.next(“Bulgaria”); Спечели пропуск!

script type=“text/javascript“

JavaScript измина дълъг път от създаването си през 1995 г. до сега. В началото на своето съществуване JS не беше толкова популярен, но през последните пет години се радва на огромно внимание от страна на програмистите, които с лекота използват езика всеки ден за целите на различни уеб проекти и днес е най-широко разпространеният език за програмиране в Интернет.
Циклонът JS ще обхване България в рамките на js.next(); – следващото от най-готините БГ уеб събития в нашия календар.


заСъбитието() {

js.next(); е конференция, насочена изцяло към JavаScript общността и се организира за първи път в България. Датата на събитието е 23.11.2014г., а домакин е Sofia Event Center. Основният фокус e  представяне на всички новости и бъдещи тенденции, свързани с JS.

}

програма() {

Програмата на конференцията е изключително разнообразна, като можете да избирате една измежду четири лекции на всеки 60 минути. Изборът определено не е лесен.

Ето и някои от лекторите, които ще ви отведат дълбоко в дебрите на JS: Борис Симандов, с повече от 20 години опит в областта на софтуерния дизайн, архитектура, оптимизация на код и разпределени системи; Андрий Лундиак, старши уеб софтуерен инженер, предпочита да създаде нов софтуер, вместо да копира или подобрява съществуващ; Джейсън Берес, Microsoft .NET MVP, софтуерен разработчик с повече от 20 години опит.

}

каквоОще() {

  • Ще имате възможността да се срещнете с някои от експертите в областта.
  • Ще получите ценни съвети за новия JavaScript(6)”.
  • Ще научите защо да използвате RequireJS.
  • И още много причини, заради които си заслужава да присъствате…

Ние от СуперХостинг.БГ също ще бъдем там и ще ви очакваме с няколко изненади. 🙂

Регистрацията за събитието започва в 8.30ч.

}

спечелетеБезплатенПропуск() {

Ще подарим безплатен пропуск на 10 от вас, които отговорят на въпроса:

“Кой JavaScript Framework използвате и защо?”

Очакваме вашите отговори като коментар под тази публикация до 12:00ч. на 19 ноември (сряда). Късметлиите ще изберем на томболен принцип.
Не забравяйте да оставите вашите имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с вас. Успех!

}

</script>

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

22 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.