10 безплатни пропуска за Джумла! Ден 2013

Вече е традиция в началото на октомври да си говорим за Joomla!. 🙂 Или по-скоро за Джумла! Ден – следващото събитие, което тази година за пети пореден път ще събере българската Joomla! общност.

Нашата хостинг компания има удоволствието отново да бъде част от това събитие! Радваме се, че като партньори на Джумла! Ден 2013 България имаме възможността да ви предоставяме безплатни пропуски, които тази година са 10 и вече ви очакват! 🙂

Семинар

Семинарът е насочен не само към програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla!, а и към всички, които се интересуват от изграждането на сайтове.

На Джумла! Ден ще имате възможност да проследите най-новите компоненти и тенденциите в развитието на системата. Ще можете да се срещнете с хората от общността и да получите полезни съвети за вашите Joomla! онлайн проекти.

Лектори

Тази година лектори отново ще бъдат водещи и български, и чужди Joomla! лица. Всички те са експерти с дългогодишен опит, на които ще можете да задавате вашите въпроси и да се консултирате с тях за всичко около Joomla!.

Безплатен пропуск

За да спечелите безплатен пропуск е необходимо до обяд на 10 октомври (четвъртък) да оставите като коментар под статията вашите въпроси по така актуалната и важна тема за:

Защита на Joomla! сайтовете

Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува! Заедно с организаторите ще определим десетте най-интересни и интригуващи въпроси и техните автори ще получат абсолютно безплатен пропуск за събитието. Спечелилите ще обявим на 10-ти октомври, а отговорите на въпросите ще получите по време на самото събитие.

Успех и не забравяйте да посочите вашите имена и актуален имейл адрес във формата, за да можем да се свържем с вас! 🙂

Кога

Джумла! Ден 2013 ще се проведе на 12 октомври 2013 г. (събота) в Telerik – софтуерна академия. Регистрацията е от 8:30 часа, а началото на събитието е от 9:30 часа.

Може да прочетете повече за Програмата, Лекторите и Мястото на официалния сайт на Джумла! Ден 2013.

И не забравяйте, че денят ще завърши с Джумла! сБирка, където вече на по бира ще можем да си поговорим за всичко, за което не е останало време!

Минете на Joomla! вълна 🙂 и питайте смело! Очакваме с нетърпение вашите въпроси и ще се радваме да се срещнем с вас в събота! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

46 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.