5 безплатни пропуска за Джумла! Ден 2011

Джумла! Ден 2011Джумла!Дни се организират по цял свят. Тази година ще се състоят над 20 събития, като едно от тях е в България. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ имаме удоволствието да участваме на това дългоочаквано събитие за всички ползватели и любители на Joomla. Джумла е една от най-разпространените системи за управление на съдържанието (CMS – Content Management System). Като партньори, подаряваме на 5 от вас безплатен пропуск за Джумла! Ден 2011.

Какво е Джумла!Ден?
  • Събитие, организирано с цел популяризиране на системата за управление на съдържанието (CMS) – Joomla;
  • Събитие за проследяване най-новите компоненти и тенденциите в развитието на Joomla;
  • Обединява на едно място хората с интереси в областта на Joomla за дадената държава;
  • Мястото, където можете да получите полезни съвети за вашите онлайн проекти с Joomla;
  • Ползотворна среща на хора с общи интереси – потенциални партньори и клиенти на едно място;
За кого е предназначен Джумла!Ден?
  • Основно към хора, с основни и средни познания в уеб дизайна, Joomla или подобни системи за управление на съдържанието;
  • Не е задължително да сте програмист, за да присъствате на Джумла! Ден 2011. Напротив, няма да се говори за конкретен програмен код, а по-скоро за фундамент от знания и умения в областта;
  • Събитието е особено подходящо за сайт-администратори, web developers и собственици на уеб сайтове;
Кога и къде ще се проведе Джумла!Ден 2011 в България?

Джумла! Ден 2011 ще се проведе на 15 октомври 2011 г. (събота) в аулата на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“, София. Регистрацията започва в 9:30 часа. Програмата на събитието е запълнена с презентации на специалисти в областта от 10:00 до 18:00 часа

Как да спечеля безплатен пропуск?

За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до 13 октомври 2011 г. (четвъртък) да оставите коментар под тази публикация с въпрос на тема Joomla. Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува, допълнителна информация или професионален съвет. Не забравяйте, че и новата Joomla 1.7 вече е факт! Питайте и за всичко ново, което се очаква в тази версия!

Организаторите на събитието ще определят кои 5 въпроса са най-интересни и интригуващи. На 14 октомври (петък) ще обявим техните автори, които ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Също така, отговорите на вашите въпроси ще получите по време на презентацията на СуперХостинг.БГ на самото събитие. Вместо тематична лекция, преценихме, че ще е полезно и интересно за вас, в 30 минутен интервал да се проведе дискусия със специалистите в областта, които да отговорят на вашите въпроси.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите любопитни въпроси!

Допълнителна информация за Джумла! Ден 2011, можете да намерите на посочените по-долу адреси:

  • Джумла!Ден – Програмата;
  • Джумла!Ден – Блог;
  • Джумла!Ден – Участници;
  • Джумла!Ден – Място;

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия онлайн бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог или следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
15 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!