Спечели безплатен пропуск за TEDxBG 2014!

Завръщаме се след майските празници, заредени с много усмивки и настроение, за да ви съобщим една страхотна новина – подаряваме 10 безплатни пропуска за едно от най-вдъхновяващите събития за 2014 година – ТEDxBG. Да, точно така, TEDxBG наближава и ние от СуперХостинг.БГ, като традиционен партньор на събитието, ще подарим на 10 от вас безплатни пропуски.

Какво е ТEDxBG?

ТEDxBG е най-голямата конференция за споделяне на идеи в България. Тази година събитието се провежда за пета поредна година и организаторите отново подготвят интересна програма с участието на много световни лидери и забележителни български личности в сферата на обществените дейности, изкуството, бизнеса и науката.

Какво да очакваме от TEDxBG 2014?

Тази година ТEDxBG ще бъде повече от еднодневна конференция от лекции, а темата ще бъде “Модерен абсурд”. Хора от сферата на бизнеса, науката, технологиите, дизайна, спорта, социалните дейности, човешките права и изкуството, ще се съберат, за да се опитат да вдъхновят в един ден 1100 души и да ги забавляват още близо седмица.Лекторите в петото издание на TEDxBG са познати в публичното пространство лица и хора, избрани след отворена покана за кастинг, чиито идеи заслужават да бъдат чути.

Сред официално обявените досега лектори са Стоян Ставру, които се занимава с биоетика, Трисатам Стюарт, артистът Недко Солаков, активистът, учител и консултант по устойчиво развитие Апостол Дянков, Любомир Ноков – предприемач, адвокатът по човешки права Валерия Иларева, журналистът Росен Босев, активистът Боян Юруков, Йордан Жечев, познат като творчески директор на рекламната агенция DDB, Елена Кабакчиева – социален активист, Жана Бояджиева – архитект, Даниела Папанчева – психотерапевт, Еленко Еленков и композиторът Виктор Илиев. Андрония Попова от Насекомикс ще се появи на сцената със специална изненада, която остава в тайна, а другата силна пауза между два панела лекции е оставена за Пистамашина. Още близо 10 имена ще бъдат оповестени скоро на сайта им. 

По време на събитието ще има и изложба на над 20 визуални артисти и графични дизайнери, поканени от организаторите да творят по темата “Модерен абсурд”. С хаштаг #modernabsurdity във Фейсбук и Туитър могат да се споделят идеи, статуси и снимки от заобикалящата ни среда и социалния живот, които ще бъдат показани в деня на събитието.

Кога и къде ще се проведе TEDxBG 2014?

TEDxBG 2014 ще се проведе в Зала България на 18 май (неделя) от 9:00 до 18:00ч, където официалните лектори на събитието ще споделят своите вдъхновяващи, иновативни и мотивиращи авторски идеи.

Паралелната програма тази година включва:

  • 16 май от 20:00ч: Opening Party за гостите на ТEDxBG с участието на DENA и Stefan Goldman;
  • 17 май: доброволчески събития на Time Heroes;
  • 17 май от 17:00 до 21:00ч: Диско супа в парка на Народния театър – инициатива на един от лекторите на TEDxBG 2014 – Тристам Стюарт. Той е британски активист, посветен на проблема с гладуващите хора по света и огромните количества храна, които се изхвърлят от магазини и големи хранителни вериги. На събитието гостите сами ще помогнат за приготвянето на супа от храни с изтичащ срок на годност.
  • 18 май от 18:00 до 22:00ч: After Party. След края на конференцията, отново в парка на Народния театър, ще се проведе и парти за закриването на TEDxBG 2014 с участието на KiNK и Rachel Row.
  • След събитието ще се проведе филм фест със селекция от продуцентите от Agitprop, чиято програма ще бъде обявена по-късно.

Как да спечелите безплатен пропуск за TEDxBG 2014?

Отговорете на въпроса: Каква е вашата идея (пример) за “Модерен абсурд”?

Отговорите си оставяйте като коментар под тази публикация до 14 май (сряда) заедно с име и актуален имейл адрес.

Пожелаваме успех на всички!

Повече за най-вдъхновяващото събитие на годината, програмата и лекторите, както и как може да си закупите билет, можете да намерите на сайта на TEDxBG.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

52 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.