Георги Дичев от fmedia.bg

Първоначално поддържахме уеб сайтовете си на собствен сървър. Дойде момент, в който преценихме, че нямаме достатъчно капацитет и решихме да аутсорснем хостинга към външна фирма. След кратко проучване подбрахме водещите пет хостинг доставчици в България. Естествено като всяка фирма, предлагаща уеб услуги, и ние сме доста претенциозни относно избора си. От значение са хостинг параметрите, финансовите показатели и техническата поддръжка. Твърдо мога да заявя, на база нашите нужди, че СуперХостинг е водещия доставчик комплексно по трите критерия.

Има множество фирми, които предлагат добри условия само по един от показателите, но ние търсихме фирма, която предлага комплексно качество – реални хостинг параметри, изгодни цени и промоции и надеждна техническа поддръжка.

Съвсем наскоро се изкушавах да опитам и друг хостинг доставчик с отлично име, само тестово. Останах си само с хрумването, тъй като изведнъж  СуперХостинг ми предложиха отстъпки за лоялен клиент, които не са символични, ами наистина задоволителни.

Георги Дичев
Студио Future Media
http://www.fmedia.bg

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!