Подпишете се електронно сега на преференциални цени!

От 01 май 2013 г. преустановихме предлаганата от нас услуга Електронен подпис. За закупуване, подновяване или допълнителни въпроси свързани с електронни подписи е необходимо да се свържете директно с издателя – „Информационно обслужване“ АД.

От днес всички клиенти на хостинг компания СуперХостинг.БГ могат да се възползват от новото ни предложение – възможност за закупуване на квалифицирани електронни подписи на преференциални цени. Електронните подписи са под търговската марка Stampit и ги предлагаме съвместно с нашите партньори от „Информационно обслужване“ АД, които са първия доставчик на удостоверителни услуги в България.

Квалифицираните електронни подписи, които можете да закупите от СуперХостинг.БГ са 2 типа: за юридически и физически лица, съответно: Stampit Doc Pro и Stampit Doc.

Квалифицираният електронен подпис (КЕП) е законово признат за еквивалент на саморъчен подпис за всички физически и юридически лица, притежаващи такова удостоверение.

Какви възможности ви предоставя закупуването на електронен подпис:

  • доказване на самоличността ви и подписване на различни файлове и документи;
  • опериране с електронно банкиране и различни електронни услуги;
  • подаване на информация към НАП, НОИ, НСИ, Инспекция по труда, Агенция по вписванията и др. сфери на държавната администрация;
  • улеснена бизнес комуникация и обменяне на кодирана кореспонденция, така че изпратената информация да бъде разчетена единствено от лицето за което е предназначена и др.;

Още нещо, което може да добавим като предимство на електронния подпис спрямо предлаганите от нас хостинг услуги, е възможността по-лесно и достъпно да регистрирате своя .BG домейн от СуперХостинг.БГ. В случай, че имате електронен подпис, не е необходимо пълномощното за регистрация на .BG домейн да бъде подписано на място в офиса ни или изпратено по куриер, тъй като КЕП потвърждава електронната самоличност на автора на удостоверението и документите имат същата тежест като саморъчно подписаните. Това улеснява още повече процедурата по регистриране на .BG домейн от СуперХостинг.БГ!

Защо да закупите електронен подпис от СуперХостинг.БГ:

 Stampit Doc Pro (за юридически лица)Stampit Doc  (за физически лица )Смарт картаКарточетец
Стандартна цена56.40 лв.24.00 лв.15.60 лв.24.00 лв.
Цена за клиент на СуперХостинг.БГ42.00 лв.22.00 лв.12.00 лв.24.00 лв.
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Смарт картата и карточетеца са необходими за нормалното функциониране на подписа, тъй като те са физическите носители, на които се записва удостоверениeто за електронен подпис и се осъществява връзката с компютъра. В случай, че вече имате карта или четец от Stampit, не е необходимо тяхното повторно закупуване. Можете да използвате вашите налични физически носители, като добавите новия електронен подпис.

За издаването и пълноценното използване на електронен подпис, е необходимо да имате също имейл акаунт, поддържащ получаването на поща през POP3 или IMAP, както и изпращането на писма със SMTP протокола. Ако нямате имейл акаунт, поддържащ един от тези протоколи, можете да добавите към поръчката за електронен подпис, регистрация на домейн и активиране на хостинг акаунт. Чрез регистрацията на собствен домейн и предлаганите от СуперХостинг.БГ хостинг планове, можете да създадете минимум 50 различни имейл акаунта с нужните технически параметри, на които да получавате и изпращате електронно подписани писма и криптирана кореспонденция.

За да изберете подходящия тип КЕП, можете да се запознаете с характеристиките и възможностите, които всеки от тях предоставя на нашия сайт. Основната разлика е в правомощията, които ще имате, използвайки подписа за юридически (Stampit Doc Pro) или  физически лица (Stampit Doc).

В резюме можем да отбележим, че електронният подпис е едно удобно съвременно решение, с което значително се улеснява бизнес и личната комуникация, оперирането с електронно банкиране, обменянето на криптирана кореспонденция и подписването на различни документи по електронен път. В случай, че имате въпроси или нужда от допълнителна информация за предлаганите електронни подписи и/или други хостинг услуги, можете да се свържете с нас по всяко време и ние ще ви съдействаме максимално ефективно и професионално.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!