Блог на SuperHosting.BG

24ное/11

Коледата през нашите очи!

Коледа2011След около месец отбелязваме един от най-обичаните празници – Коледа. Кои са символите на Коледа за вас?

Традиция?! Доброта?! Щедрост?! Ценности?! Подаръци?!

Пречупени през погледа на екипа на нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ това са:

- вече традиционната Коледна промоция; :)
- добри и щедри сме: Даваме още по-големи отсъпки! :)
- нашите фирмени ценности: гарантирано качество, сигурност, доверие и спокойствие за клиентите ни, че техния онлайн бизнес е в ръцете на доказани професионалисти;
- нашите Коледни подаръци са:

 • до 45% отстъпки за всички хостинг планове на споделен хостинг, реселърски акаунти и виртуални сървъри (VPS);
 • за всички настоящи и нови клиенти; (Традицията повелява Дядо Коледа да носи подаръци само на добрите деца, а ние даваме на всички! ;))
 • промо код “KOLEDA", който прави „вълшебните“ намаления в цените за нови услуги и за подновяване;
Вижте повече за Коледната ни промоция в нашия сайт -> Актуално -> Промоции:
До 45% специални Коледни отстъпки!


И в тона на Снежанка, снежинките и Коледните намаления, до 27 декември 2011 г. можете да се възползвате и от новата цена за .EU домейните – 7,95 лв. с вкл. ДДС. Вижте защо да изберете домейн .EU за вашия нов проект!

Регистърът на най-популярните в света домейни VeriSign също „зарадва“ Интернет общността с обявяването на нови цени от 15 януари 2012 г. на домейните от областите .com и .net. Увеличението в цените е минимално, но ще окаже влияние респективно върху всички регистратори и реселъри на домейни, каквито сме и ние! Повече – в Новини на сайта ни!

Добрата новина е, че сега с Коледната промоция можете да се възползвате и закупите или подновите своите домейни все още на по-ниските цени! :)

Следвайки празничното настроение, за всички наши клиенти обявяваме конкурс за най-оригинално Коледно пожелание към нас – вашата хостинг компания! До 21 декември 2011 г. ще се радваме всички, които искат да ни пожелаят нещо за следващата година да оставят коментари под тази публикация или във фен страницата ни във Facebook. И тъй като е период на подаръци, нашия Дядо Коледа ще дойде по-рано! :) На 22 декември ще обявим кои са първите 3-ма, които получават бонуси от 150 лв. за победителя и съответно по 70 лв. за второ и трето място. Сумите ще бъдат автоматично начислени в клиентските сметки на победителите. Те ще могат да ги използват за всякакви нови услуги или за подновяване на текущи. Тези подаръци вече ще получат не всички, а най-добрите „деца“, така че ще се радваме да сте креативни! :)

От целия ни екип пожелаваме на всички Коледата да бъде един прекрасен празник и да ви донесе много истински емоции, прекарани с хората, които истински обичате! :)

Коментари (22) Връзки за обратно следене (1)
 1. 1
  Наси Атанасов казва:

  Не случайно се казвате SUPERHOSTING! :)

  • 1.1

   :) Усмихнете ни още повече и ни пожелайте нещо за Коледните празници! :)

   Ние ви желаем да ги прекарате точно по начина, по който желаете и с хората, които желаете! Много успехи! :)

  • 1.2
   Наси Атанасов казва:

   Желая Ви все така да бъдете лъчезарни и усмихнати, какво повече от един мотивиран екип, успяващ със своя професионализъм? Това което вдъхва доверието на нас потребителите, е че зад нас стои сериозна компания. Важно е на празници, на бъдеш с любими и важни хора, благодаря че Вие сте със нас!

 2. 2
  Бате Кирчо казва:

  Пак подаръци раздават и цените намаляват. Кои са, питат моите гости, веднага казах – Суперхостинг :)

  Сега извън шеговития тон искам да споделя, че тази година бях много доволен от услугите ви. Имах късмета да закупя хостинг услуги на изключително ниски цени с качество, което далеч надхвърли очакванията ми.

  Екипът ви е на отлично ниво. Досега не съм имал технически проблем, който да не е бил решен в рамките на 2 часа (с изключение на DNS настройки, но то е разбираемо :) ).

  В тона на наближаващите празници искам да ви пожелая да сте все така мотивирани, да сте усмихнати и здрави (какво по-важно от здравето?). Вие заслужено спечелихте наградата на публиката тази година. Направете го и следващата!

 3. 3

  :) Усещаното е страхотно и е много мотивиращо да получаваш подобно отношение от клиентите си. Благодарим ви! Зарадвахте и усмихнахте целия ни екип! :) Ние се развиваме непрекъснато, така че догодина очаквайте още по-хубави неща и изненади от нас! :)

 4. 4

  Това което аз искам да Ви пожелая е да продължавате да се издигате нагоре. Наблягам върху издигането нагоре, тъй като Ви пожелавам да станете една от най-известните компании в света, така както и в България. Пожелавам Ви и много усмивки, здраве и късмет, както и много такива поводи за награди. Както и Наси Атанасов каза, не случайно сте СуперХостинг, защото наистина сте СУПЕР :)

  Разберете защо СуперХостинг е най-добрата хостинг компания според мен.

 5. 5
  Vanina казва:

  holidays!

 6. 6

  Скъпи приятели незнам какво щях да правя без Вас. Вие ми предоставихте перфектната услуга. Благодарение на нея радвам много други потребители, които посещават моите сайтове. Убеден съм, че в тези трудни времена ще продължим да работим заедно като едно голямо семейство.
  Пожелавам на целия екип много щастие (най-вече семейно), много късмет (най-вече от тотото), много любов и ужасно много здраве.

  С Уважение,
  Михаил Петров

 7. 7
  aptrail казва:

  Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него. Аз вярвам, че вие сте най-добрите и винаги ще бъдете най-добрите!
  Най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
  Весели Празници :))

 8. 8

  СУПЕР весела Коледа със СуперХостинг и страХОСТна Нова Година 😉

 9. 9

  […] подаръци за най-креативните от вас. Вижте повече: Конкурс за Коледно пожелание! Публикувано в: Актуално, Съвети от support- a, […]

 10. 10

  Коледата идва, а с нея и подаръци ще има! СуперХостинг пак рулират и пред нищо не се спират! Своите клиенти те да изненадат и награди да раздават. Тяхната услуга тук е най-добрата, най-силните са те в страната! Услужлив и прекрасен е техния екип, винаги готови са от ерор да те спасят. Страшно доволен съм от тяхната услуга, догодина пак при тях ще хоствам моя сайт и ще си попийвам спрайт. Пожелавам Ви весело изкарване на коледа и новата година, все така ни радвайте и за напред и всичко да ни е наред.

  ПС:
  СуперХостингБГ! Страхотни сте и страшно много се радвам ,че избрах вас!
  Поздрави и много усмивки :)
  Милен Стоянов

 11. 11
  Методи казва:

  Пожелавам ви много щастие, късмет, високи заплати и 101% uptime 😀

 12. 12
  Orlin Bobchev казва:

  Любомир Р. да ми се обади по телефона и да каже: ” Момче, радвам се да ти съобщя че искам да инвестирам солидна сума във фирмата ти. ” 😀 .

  • 12.1

   :))) Много оригинално пожелание, Орлин! Може би е по-скоро лично пожелание към вас, отколкото към нас, но пък е с голяма доза креативност! :)

   Все още не сме иззели функциите на Дядо Коледа – да подаряваме и подаряваме, съчетано с абсолютната благотворителност. :) Но за сметка на това, винаги сме абсолютно отворени към всякакви предложения за успешно и ефективно партньорство. :)

 13. 13

  Зад една добра компания стоят добри хора и отличен екип с много идеи, страст и мотивация към работата си. Това сте вие, Суперхостинг. Желая една изключително вълшебна Коледа с пожелание магията на този празник да се разпростре над цялата следваща година и да продължавате да ни радвате с още по-добри услуги и нови предложения. А на целия екип да имате време за семействата и приятелите си, защото без тяхната подкрепа няма как имате същото вдъхновение.

 14. 14

  Както писахме и по-горе, много мотивиращо и радващо ни въздействат вашите пожелания. Благодарим още веднъж! :) Определено ще ни трябва и на нас много креативност, за да изберем победителите в конкурса. Всички сте страхотни! :)

 15. 15
  Петя Петрова казва:

  Весела Коледа!Мислих си какво ли може да се пожелае на една компания за Коледа и пожеланието да е така формулирано,че да е оригинално с цел да спечели първото място…
  Но се отказах,няма как да честитиш Коледа на нещо,за което не те е грижа(съжалявам,избягвам да лъжа),а Коледа е за хората и то за тези,които имат сърца!Затова….
  Искам простичко да пожелая на хората,които работят там да са живи и здрави,да се усмихват повече и да ВЯРВАТ В ЧУДЕСА!И то не само по Коледа…Казват,че ако вярваме в мечтите си и ги превърнем в цели,чудото се случва!Така че,нека всеки сам за себе си,си пожелае нещо красиво,колкото и невероятно да е…и нека това ваше желание се сбъдне!Весела Коледа!

  • 15.1
   Петя Петрова казва:

   p.s.
   ако случайно,решите да дадете някоя от наградите на мен,не ми изпращайте пари,просто влезте в първия дом за сираци,намерете момиченце,което да се казва Петя и му купете една голяма кукла!

   • А относно наградата, ние няма да изпратим пари, а ще подарим на нашите клиенти сума, която да могат да използват за нови услуги или подновяване на текущите си при нас. Това е по-скоро жест към този, който е отделил от времето си да бъде позитивен и да ни поздрави. :)

    А за коментара ви, само можем да допълним: много мило и красиво от ваша страна! :) Ние също вярваме в благотворителността и в това, че всеки трябва да бъде човек и да подаде ръка от сърце. Това трябва да е личен жест от самия теб и заради самия теб! :)

    Искрено благодарим, че отделихте от времето си и направихте деня ни по-усмихнат. :) Весели празници и на вас!

  • 15.2

   Петя, благодарим за искрените думи и пожелания! Идеята ни за конкурса е да създаде на всички приятни емоции. Когато пожелаеш нещо позитивно на партньорите, с които са избрали да работиш, смятаме, че това пожелание, било то в професионален или личен план, е насочено и към самия теб. :)

   От името на целия ни екип, също ви пожелаваме да сте обградена с много усмихнати хора в ежедневието ви и чудесата просто да се случват – с и без повод!

 16. 16
  Петър Манов казва:

  Пожелавам на екипа на СуперХостинг да изкарат весело празниците с любимите си хора и близките си, да успеят да се заредят с хубави емоции на макс, за да могат и през следващата година да са все така положителни и отзивчиви. Бъдете живи и здрави през новата година и продължавайте да сте все така сериозни и коректни партньори!

  Весели празници!

 17. 17

  ПОЖЕЛАВАМ ВИ…

  Екипа да е все така търпелив, заради хора като мен, които денонощно си създават проблеми и очакват другите да им ги решат!
  Екипа ви да е все така отговорен, заради хора като мен, които разчитат на партньорите си!
  Екипа ви да е все така ведър и лъчезарен, заради хора като мен, които постоянно са подложени на стрес!
  Екипа ви да е все така щедър, заради хора като мен, които не са особенно заможни!
  Екипа ви да е все така креативен, заради хора като мен, които черпят вдъхновение от вас!
  Екипа ви да е все така отзивчив, заради хора като мен, които спят по цял ден, а нощем будуват!
  Екипа ви да е все така внимателен, заради хора като мен, които обичат да ги глезят и третират като равни!

  ПОЖЕЛАВАМ ВИ…

  Клиенти като мен, които ценят екипа ви!
  Клиенти като мен, които ценят услугите ви!
  Клиенти като мен, които се възхищават на работата ви!

  ПОЖЕЛАВАМ ВИ…

  Една страхотна Коледа и незабравима Нова Година! Вярвам, че ще продължите да сте номер 1 в България и да давате всичко от себе си, независимо дали 2012 ще бъде последна, или не! 😉