Хостинг плановете ПОРАСНАХА и идват със СуперЛятна промоция!

СУПЕР лято 2012Със СуперГолемите морски бозайници и СуперБистрите води, в които те плуват, слагаме началото на горещите летни предложения за клиентите на СуперХостинг.БГ. Това хостинг лято е свързано с 2 много важни новини:

ПОРАСТВАНЕТО на хостинг плановете … което е над всякакви очаквания!

СуперЛятната ни промоция … която е повече от гореща!

Всички вие – вече повече от 30 000 клиенти, ни се доверихте да се грижим за сайтовете ви през последните близо 7 години! Това е огромен стимул за нас и ни показва, че посоката, която сме избрали е вярната! Паралелно с развитието ни и технологичните подобрения, които направихме през последните години, ни дадоха възможност да увеличим параметрите на плановете на споделен хостинг извън всички очаквания! Някои от параметрите пораснаха с повече от 100%, а много други вече са неограничени! Това е отговора, който даваме на динамично нарастващите нужди на вашите приложения от повече и дори неограничени параметри.

Благодарим ви, че избрахте нашите води! 🙂 Както винаги, продължаваме да се грижим за вашата слънчева и без излишни морски вълнения почивка, докато сайтовете ви плуват безпроблемно в световния океан! 🙂

Защо хостинг плановете пораснаха?

В последните години Интернет порасна! 🙂 Имаме предвид, че с онлайн видеото, непрекъснато развиващите се CMS-и и web 2.0 платформи значително се увеличиха нуждите на потребителите на хостинг услуги и изискванията към хостинг компаниите.

Едно от нещата, които разработвахме последните месеци са Cloud услугите ни, които са решението за гъвкава и скалируема хостинг услуга. Те са отговора на нуждите за по-специфичните SAAS (Software as a Service) и PAS (Platform as a Service) технологии, които се развиват с доста големи темпове през последните години както в световен мащаб, така и у нас.

Много голяма част от нашите клиенти, обаче, използват все още най-масовата хостинг услуга – споделен хостинг. С увеличаването в пъти на параметрите на хостинг плановете със cPanel, ние даваме решението за всички тях да получат много повече възможности и то с най-бюджетно ориентираното решение – споделен хостинг. Всички наши клиенти, използващи хостинг план със cPanel,  ще могат да се възползват от порасналите: дисково пространство, трафик, Аdd-Оn домейни, поддомейни, паркирани домейни, бази данни и други параметри.

Само за сравнение, вече първият ни план СуперСтарт предлага възможността за разполагане на 15 допълнителни сайта на един акаунт, в сравнение с 1 преди това. Също така повечето от параметрите на другите два плана (СуперПро и СуперХостинг) вече са неограничени.

Актуалните параметри на хостинг плановете можете да видите тук>>

За стандартите за качество, промените и правилната посока …

За да можем да продължим да ви предлагаме най-доброто качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и обслужване, които винаги са били стандарт за компанията ни, както и все по-добри параметри на плановете, е направена и минимална промяна в цените на услугите. Вижте какво сподели нашият управител Любомир Русанов относно актуализирането на параметрите и цените на плановете ни за споделен хостинг:

Любомир Русанов„Ние сме се убедили, че успешният модел на хостинг пазара е предлагане на качество на достъпна цена и именно този модел ни е довел до първото място по брой хостнати домейни в страната. Много други фирми, които са се опитвали да предлагат услугата на нереално ниски цени, но за сметка на качеството, поддръжката и добавената стойност, вече не са на пазара. Първата промяна в цените на плановете ни на споделен хостинг през последните 4 години и то с 1 лв. с ДДС на месец е необходима, за да можем да продължим да гарантираме високото качество на услугите, поддръжката и обслужването, които вече са нарицателно за компанията и услугите, стоящи зад името СуперХостинг.БГ!“

А какви са СуперЛетните изненади тази година?

Това лято изненадите са:

  • мащабни! 🙂 … защо всички ще се радвате на новите в ПЪТИ по-високи параметри на хостинг плановете;
  • за всички! 🙂 … защото са за всички настоящи и нови клиенти и важат както за подновяване на активни, така и за нови услуги;
  • горещи! 🙂 … защото само до края на лятото получавате отстъпка в размер на 30% с промо код #SuperSummer. Така ще можете да използвате новите параметри и то на по-ниска цена.
#SuperSummer

Ще се радваме да споделите какви по-големи възможности за развитието на успешни онлайн проекти ви дават ПОРАСНАЛИТЕ планове и СуперЛетните изненади? 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

16 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!