Нови параметри на хостинг плановете за Новата 2010 Година!

Хостинг планове с нови параметри

Верни на принципа винаги динамично да следваме тенденциите в сферата на хостинг услугите и нуждите на нашите клиенти, от 20 Януари 2010 г. увеличихме параметрите на всички хостинг планове! Радостната новина е, че както винаги увеличението на параметрите на плановете не рефлектира върху цените и качествата на предлаганите услуги, като новите планове ще се предлагат на същите изключителни цени, при запазване на качеството.

Промяната се изразява основно в увеличението на дисковото пространство и месечния трафик, като при хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен значително и броят на безплатните Add-On домейни.

В отговор на многобройните запитвания, защо не предлагаме план с неограничен трафик, променихме трафика на хостинг план СуперХостинг на неограничен. Чрез тази промяна се надяваме, че повече клиенти с различни потребности ще могат да се възползват от нашите услуги, без да се притесняват от ограничението в месечния трафик.

Продължаваме и за напред да се развиваме в същата насока, като винаги ще се стремим да предлагаме на своите клиенти планове с най-добри параметри и постоянно нарастващо качество на услугите. Наша основна цел е клиентите, избрали СуперХостинг.БГ, в нито един момент да не се съмняват в правилния си избор, и да знаят, че ние работим изцяло в техен интерес.

Още информация за промяната на плановете и за новите параметри има и в секцията новини, на нашия сайт.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!