Възстановяване на информация от бекъп с Backup Manager by SuperHosting

Преди една седмица ви разказахме за Fix Permissions by SuperHosting и ви обещахме скоро да ви зарадваме с още полезни инструменти за управление на хостинг акаунта.

Днес изпълняваме обещанието си и ви представяме вашата нова лична машина на времето и съдържанието – Backup Manager by SuperHosting.

Въпросът за създаването и работата с архивните копия на хостинг съдържанието е една от най-сериозните и важни части от поддръжката на онлайн проектите в един хостинг акаунт.

Интегрирането на новата бекъп система дойде като отговор на въпроса: Как да подобрим още хостинг услугите и да предложим по-бързи сайтове.

Ефектът от работата на новата система за бекъп е забележителен. Ето и някои от постигнатите подобрения:

  • Генерира се по-чест бекъп на съдържанието на хостинг услугите.
  • Намалено е натоварването на сървърните системи с 23%!
  • Процесите по генериране на архивиране преминават по-леко и незабележимо.

Процесът по интеграция на бекъп системата не беше лек, но усилията си струваха. Крайната цел да осигурим сигурна и независима система за бекъп за нашите клиенти, е изпълнена.

В резултат на това и много тестове на всички сървъри за споделен хостинг и Managed VPS е активирана новата – по-бърза и по-добра система за бекъп.

Backup Manager by SuperHosting е специално разработен инструмент от екипа на СуперХостинг.БГ за работа с новата система за бекъп в хостинг акаунта.

С Backup Manager by SuperHosting можете да възстановите директории, файлове и бази данни от последно генерирания системен бекъп на хостинг акаунта.

Възстановяване на сайт

Възстановяването на сайт от бекъп най-често представлява възстановяване на две отделни неща – файловете на сайта и базата данни (в случай че сайтът използва база данни).

Възстановяване на директории и файлове

Възстановяване на директории и файлове

Можете да изберете един или няколко файла за възстановяване от бекъп. По същия начин можете да изберете и една или няколко директории.

Ако искате да възстановите един файл, който е изтрит и не е наличен в хостинг акаунта, в обозначеното поле попълнете пълния път до файла и името му.

Възстановяване на бази данни

Възстановяване на бази от данни

Възстановете една, няколко или всички бази данни в хостинг акаунта.

В списъка за избор на база данни ще видите наличните в момента бази данни в хостинг акаунта. За да възстановите съдържанието на база данни, е необходимо да я изберете от списъка.

Сваляне на последно генерирания системен бекъп

Сваляне на последно генерирания системен бекъп

Можете да изтеглите (на вашия компютър) последно генерирания системен архив на информацията в хостинг акаунта (файлове, бази данни, имейли, настройки на имейл пренасочвания, настройки на имейл филтри).

Тази опция е полезна, в случай че желаете да запазите локално резервно копие на бекъпа или да възстановите специфична информация от него.

Използвайте Backup Manager by SuperHosting за по-лесна и удобна поддръжка на онлайн проектите в хостинг акаунта!

Мадлена Методиева
Мадлена Методиева
Меган е част от СуперМаркетинг екипа. Мисията ѝ е старателно да попълва е-библиотеката на СуперХостинг.БГ с полезни и помощни статии.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

9 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!