999 истории за деветия ни рожден ден

Вече сме на 9! Много мислихме как да отбележим нашия девети рожден ден. С равносметка или забележка? Не, с история!

Решихме да надникнем зад завесите и да проследим историята на тези девет години, историята през погледа на нашите клиенти. Защото вие, нашите клиенти, сте главните виновници за съществуването на тази история.

Предизвикваме ви – преоткрийте нашата обща история, която започва така…

„Имало едно време една хостинг компания. Тя искрено вярвала в успеха на своите супер x клиенти и знаела, че те заслужават най-доброто обслужване. СуперЕкипът бил готов на всякакви предизвикателства – ъпдейти и бекъпи, нови плъгини. В речника на клиентите се появявали нови и сложни думи като Меmcached x. Това ги карало да приемат своя сървър като верен приятел или труден за разбиране съюзник. И вместо да го питат:
„О, неразумний x сървъре, защо ми говориш на този сложен x език?“, те знаели, че могат да разчитат на СуперЕкипа x и той бил насреща 24/7, за да бъде връзката им със света винаги онлайн x. Времето минавало и след девет години трудният път вече бил едно прекрасно приключение в дигиталния свят!“

Преоткрихте ли нашата история?

А сега…. е ред е на подаръците!

Ще отбележим деветия ни рожден ден, като ви подарим история по ваш вкус – любовна, криминална, историческа или приказка – каквато изберете сами! Открийте една от общо 999 истории и бъдете част от историята на нашия празник!
За нашата обща история!

Речник: Меmcached, супер, онлайн, чужд, страхотни, достъпна, велики, Меmcached, мой, PHP Manager, любими, BackUp Manager, неразумний, сложен, СуперЕкипа, непонятен, СуперСъпорта, налична


Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.