5 години СуперХостинг.БГ (2010)

5 години СуперХостинг.БГ

В първия ден от месец октомври към фирмената ни история се добавя още една година и така с нея поставяме общо 5 свещички на празничната ни торта. За тези 5 години видяхме много, преодоляхме много трудности, отговорихме на милиони запитвания, обработихме хиляди поръчки и най-важното – спечелихме доверието на вас – нашите клиенти. СуперХостинг.БГ е това, което в продължение на 1826 денонощия труд сътворихме благодарение на вас и нашите безспирни усилия. През всичкото това време ние трупахме опит, развивахме се и се учехме заедно с вас – нашите клиенти. Радвахме се на крачките, които поемахме напред във все по-бързо темпо и стигнахме до тук. Още по-упорито продължаваме да развиваме компанията, предлагайки ви не само качествени хостинг услуги, а сигурност и отношение, което печели приятели.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори за това, че 5 години продължават да са с нас! Благодарим ви за доверието, за стремежа да се развивате и за безценните съвети, които ни давате!

За тези 5 години за нас, важни бяхте и ще продължавате да бъдете вие, вашето мнение и съвети, вашите нужди и потребности, които са основен двигател на нашето развитие. За да успееш в каквото и да било начинание, трябва да си отговорен, да знаеш точно какво правиш и най-вече да го правиш с желание. Ние го правим и ще продължим да го правим, защото за нас е удоволствие да ви предложим най-доброто. Верни на принципите си ще подкрепяме и занапред вашите проекти и добрите практики в Уеб бранша, ще продължим да налагаме качество и нови стандарти на пазара.

Тъй като рождения ден не може да мине без изненади, решихме по случай 5 години СуперХостинг.БГ, до 5 октомври 2010 год. да ви предложим 55% отстъпка при всяка поръчка на хостинг услуги за период от 12 или повече месеца. Този път в рамките на промоцията Дени ще ви посрещне на нашия уеб сайт с виртуална чаша шампанско и с възможност да се сдобиете с 55% отстъпка както при нови поръчки, така и при подновяване на вече активни услуги. Предвидили сме и отстъпка в размер на 25% при поръчки на виртуални сървъри и реселърски хостинг планове, без ограничение на избрания в поръчката период.

За финал с приповдиганото настроение ви каним да посетите специална страница по случай събитието и да се запознаете с всички подробности около празничната ни промоция.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
9 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.