Повече от 10, вече сме на 10!

2015 година е специална. В историята тя ще остане като годината, пълна с тайни, в която SuperHosting.BG стана на 10 и не забрави да го отбележи подобаващо.

Не е тайна, че порастваме. И все пак, за да сме в крак с тенденциите, решихме да надникнем в нашата СуперТайна кутия и да ви разкрием 10 от нашите най-съкровени тайни (вие сте първите, на които ги споделяме). 🙂

1. Имаме много лица и всички те са усмихнати! Всеки от нас е различен, интересен, упорит и амбициозен. Всеки има свои мечти, надежди и история. Затова решихме, че десетият ни рожден ден е повод да ви запознаем с всички нас. 🙂

2. Всяко „Вие сте супер“ от клиент ни напомня, че всъщност вие, нашите клиенти, сте супер и ни мотивира да продължаваме да даваме най-доброто от себе си!

3. За тези 10 години пораснахме – като екип, като клиенти, като офис, като брой чинии в кухнята. 🙂 Имахме идея да ви споделим повече за това, но ни се стори малко скучно и се отказахме.

4. За 10 години сме обработили над 1 600 000 запитвания в системата за обслужване на клиенти. Започнахме да броим и запитванията по телефона, но се оказа, че част от тях са в друга тайна кутия.

5. Едно от многото забавни запитвания, които сме получавали, беше към Издателство СуперХостинг.БГ и книга, която „е издадена“ от него. (Намерихме книгата и отговорихме и на това запитване)!

6. Оставаме на литературна тикет вълна и публично обявяваме, че нашият управител не е същият Любомир Русанов – поет, публикувал стихове в печатни издания, но много хора от екипа имат поетични заложби (сборник с най-добрите творби очаквайте скоро от нашето издателство). 🙂

7. СуперТайната кутия съществува. И в нея редом до всички наши тайни, живее истински заек. Понякога, когато участваме на събития и тя е с нас, истинските магьосници успяват да го извадят. (True Story)

8. Супер сме, но не сме идеални. На всеки рожденик в екипа пеем една и съща песен (Happy Birthday To You), но и без да се стараем, всеки път я изпълняваме в различнa тоналност и ритъм, а отскоро и на различни езици.

9. Като споменахме рождени дни и песни – и тук имаме признание към вас. Мислихме, мислихме и не можахме да измислим какво ново и още по-оригинално да ви подарим за десетия ни рожден ден. Затова решихме, както любимата песен за рожден ден е същата, но на нов глас, така и подаръците да са любимите, но с нов дизайн. Подаряваме ви най-харесания от вас подарък – СуперЧашите! Te се завръщат, заредени със супер положителна енергия и могат да ви стоплят през наближаващите хладни месеци. Освен това можете да ги надпишете с лично послание! Ако вече имате чаша, можете да си вземете тениска! Прогнозата за ноември обещава слънчеви дни, така че ще можете да се покажете пред приятели с нея. 🙂 Годините са 10, а подаръците са общо 1000. Побързайте! Влезте във вашия клиентски профил и разберете дали можете да вземете някой от тях. 🙂

10. Наистина ли си помислихте, че това е всичко? Ставаме на 10! Разбира се, че имаме и супер отстъпки за вас! Ще ги откриете на нашия сайт! С подарък по избор по случай десетия ни рожден ден ще зарадваме и всеки нов клиент, възползвал се от празничните отстъпки!

Внимание: Такива предложения и подаръци се случват веднъж на 10 години! Не ги изпускайте!

Разкрихме 10 от нашите СуперТайни. А сега е ваш ред!

Споделете с нас вашето тайно желание какво искате да ви подарим за нашия единадесети рожден ден! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!